6 застосунків, з якими ви будете використовувати англійську

6 застосунків, з якими ви будете використовувати англійську

У наш час, коли у всіх купа справ і дорога кожна хвилина, хочеться зробити якнайменше і мати з цього якнайбільше. І в цьому немає нічого поганого, якщо робити це правильно. Розмовляти по телефону і бігти на роботу з кавою – таке собі заняття. А от покращувати свою англійську, не випускаючи улюблений смартфон із рук, може бути безболісно і ефективно. Ми підготували для Вас хіт-парад із 6 додатків, які здатні якісно змінити Вас та Ваше життя, а як бонус – і Вашу англійську. 

6. Life Hacks

А Ви знали, що число Пі (3.141592) можна запам’ятати, якщо порахувати букви у кожному слові фрази “May I have a large container of coffee”? Додаток пропонує кілька сотень порад на всі випадки житті, а також щодня додаються нові. Полегшує Ваше життя і тренує навички читання англійською.

5. Word Search

Ваша друга половинка ображається, що Ви неуважні? А може, у Вас проблеми з написання слів англійською? Геніальна у своїй простоті та ефективності, гра пропонує знайти слова (до речі, мову можна обрати) розкидані по діагоналі, горизонталі, вертикалі або взагалі задом наперед. Якщо тренуватись щодня хоча б по 3 гри, то вже через тиждень Ваша уважність зросте, а очі «натренуються» правильним правописом слів.

4. Quiz Up

Такий собі альтернативний варіант «Що? Де? Коли?», тільки поділений тематично. Обираєте будь-яку тему і можете грати як самі, так і з онлайн суперником. Покажіть, хто знає імена знаменитостей і географію найкраще! Обережно, розширює кругозір і лексичний запас.

3. Curiosity

Якщо ж перевіряти свої знання ще рано, то можна повчитися за допомогою цього додатка. Для зручності новини поділені на численні категорії, вибір яких задовольнить найвибагливішого «новиномана». Що може бути краще, ніж дізнаватись більше про Ваше хобі і «прокачувати» свою англійську?

2. Bloomberg

Коли людина каже, що слухає Bloomberg, їй можна домалювати чорні окуляри, щоб показати її крутизну. Великий плюс цього додатку – в суперчіткій дикції, що полегшує сприйняття на слух. Не приховуємо, що слухати радіо з економічними, політичними чи бізнес новинами (та ще й англійською!) не легко, зате пророкуємо, що за регулярних занять Ви зможете підтримати розумні бесіди і навіть переказати їх англійською. Слухати найкраще з ручкою і блокнотом, щоб одразу виписувати і вчити слова. А можна і без – так Ви навчитесь сприймати головну ідею і розуміти швидку мову. 

1. Fabulous

Наш улюблений додаток – віртуальний тренер з побудови корисних звичок. Простий, яскравий і послідовний – те, що треба, коли мусимо взяти себе в руки. Хочете почати займатись спортом кілька разів на тиждень, краще спати чи виховати у собі залізну дисципліну? З Fabulous для Вас зникають перешкоди. Кожна звичка розбита на кілька рівнів, і лише зробивши перші кроки, Ви отримаєте наступне завдання, яке треба буде виконувати і відмічати у календарі додатка. Мусимо зізнатись, що з часом так звикаєш до Fabulous, що потім без нагадувань додатка рука так і тягнеться сама позначити корисну звичку. Кожне завдання (наприклад, пити воду частіше чи за годину до сну вимикати усі пристрої) супроводжується листом від засновників про наукову обґрунтованість звички або зі словами мотивації і відео. Увесь додаток англійською мовою, що, безперечно, тільки підвищує його крутість.

P.S.: Ми ні в якому разі не закликаємо скачувати всі описані додатки. Ми стверджуємо, що навіть один із них на смартфоні буде для Вашої англійської як молоко для котика. Не залишайте її голодною!

Поділитися:
Popular articles
English Monsters button background

Досить думати!

Ти нарешті заговориш!